0

Geen producten geselecteerd.

cart (0)

Nieuwe Bankkussens

We maken compleet nieuwe bankkussens van eigen merk.

We zijn de expert in het maken van 'complex composiet' kussens. Zulke kussens zijn te vinden in banken van meerdere dure merken.

De zitkussen die wij maken bestaat uit een hoogwaardige kernplaat. Boven en onder zijn er vakjes. Deze vakjes zijn gevuld met een dure topkwaliteit losse vulling. Het is wel waar dat veel merken dons en/of veren gebruiken. Maar uit veel ervaring (meer dan 12 jaar) zien wij dat deze vulling ook veel problemen oplevert. Deze vulling wordt snel plat door op te zitten, en vormt klontjes. Daarom zijn we een stap verder gegaan - we hebben wij onze eigen vulling ontwikkeld. Pimp je Bank gebruikt deze vulling sinds 2011 en krijgen veel feedback van klanten dat de kussens nog steeds helemaal goed zijn. Onze vulling is zacht, veerkrachtig en ook ondersteunend voor het  lichaam. Onze vulling is gemaakt van materialen van de hoogste mogelijk specifiaties (niet te vinden in de meeste commerciele banken).

pimp je bank kussen eigen merk

 We maken nieuwe bankkussens voor banken van bekende design merken zoals Linteloo, Flexform en B&B Italia. U kunt bij Pimp Je Bank nieuwe bankkussens bestellen die zijn zoals de origineel merk, vaak beter dan de origineel.

pimp je bank zitkussen

 

Nieuwe rugkussen gemaakt door Pimp Je Bank

rugkussen voor bank

Linteloo hoezen, bekleding en kussens. Linteloo bank herstofferen. Linteloo kussens opvullen, Linteloo nieuw kussens bestellen, linteloo hoezen easy living, linteloo Fabio hoezen kopen, Linteloo Matu hoezen bekleding,