0

Geen producten geselecteerd.

cart (0)

Nieuwe Bankkussens

We maken complete nieuwe bankkussens van eigen merk.

We zijn de expert in het maken van 'complex composiet' kussens. Zulke kussens zijn te vinden in banken van meerdere dure merken.

De zitkussen die wij maken bestaat uit een hoogwaardige kernplaat. Boven en onder zijn er vakjes. Deze vakjes zijn gevuld met een dure topkwaliteit losse vulling. Het is wel waar dat veel merken gebruiken dons/veren. Maar uit veel ervaring (meer dan 9 jaar) zien wij dat deze vulling levert ook veel problemen. Deze vulling wordt snel plat door op te zitten, en vormt klontjes. Daarom zijn we een stap verder gegaan en onze eigen vulling ontwikkeld. We hebben deze vulling gebruikt sinds 2011 en veel feedback gehad van klanten dat de kussens nog steeds helemaal goed zijn. Onze vulling is zacht, weerkrachtig en ook steungevend aan het lichaam. Onze vulling is gemaakt van materialen van de hoogste mogelijk specifiaties (niet te vinden in de meeste commerciele banken).

pimp je bank kussen eigen merk

 

pimp je bank zitkussen

 

Nieuwe rugkussen gemaakt door Pimp Je Bank

rugkussen voor bank

Linteloo hoezen, bekleding en kussens. Linteloo bank herstofferen. Linteloo kussens opvullen, Linteloo nieuw kussens bestellen, linteloo hoezen easy living, linteloo Fabio hoezen kopen, Linteloo Matu hoezen bekleding,