0

Geen producten geselecteerd.

cart (0)

Linteloo kussens opvullen

Linteloo kussens opvullen hervullen herstellen

Voor het hervullen van Linteloo kussens - hier bent u aan het juiste adres!

De kussens van de meeste Linteloo banken zijn gevuld met dons en veren, of een mengsel van vulmaterialen. In loop der tijd, met intensief gebruik, wordt dit mengsel plat en verliest het zijn veerkracht.

In 2011 begonnen wij met het hervullen van Linteloo kussens voor onze klanten. We zijn de expert in het opvullen, hervullen, herstellen van bank kussens en ook in het maken van nieuwe bank kussens.

Wij hervullen de kussens van Linteloo op een zeer vakkundige manier. We gebruiken uitsluitend duur en hoogwaardige vulmaterialen waarmee de door ons bewerkte kussens veel jaren vol, veerkrachtig en comfortabel blijven. U hoeft de kussens niet ieder keer te schudden, dat wordt ook opgelost nadat wij uw kussens hebben behandeld.

Wij hervullen ook de kussens van Flexform en diverse Engelse banken.

Beste klanten, Als een ander bedrijf een lagere offerte geeft voor uw opdracht - vraag a.u.b. om de exacte specificaties van hun vulmaterialen. De meeste bedrijven gebruiken goedkoop en inferieur vulmaterialen. Wij gebruiken erg duurzame en hoogwaardige vulmaterialen. 

De tweede vraag is - gaat om volledige hervulling of een beetje bijvullen?
We doen liefst een volledige hervulling.

Kussens opvullen hervullen herstel of vervangen UPDATE 2023
We doen dit werk 12 jaar, met duizenden zeer tevreden klanten. Vanaf het begin gebruiken we dure en hoogwaardige vulmaterialen. We uitvoeren elk opdracht in een vakkundig manier met de juiste methode en geven veel tijd en aandacht aan elk opdracht.

In he algemeen, zijn er 3 mogelijkheden (het is niet vanzelfsprekend dat alle 3 mogelijkheden zijn toepasbaar op elk opdracht).
1) Kussens opvullen / bijvullen (niet ideaal, liefst een tijdelijke oplossing).
2) Kussens hervullen (alle oude vulmateriaal wordt weggehaald en vervangen door nieuwe verse hoogwaardige vulmateriaal).
3) Nieuwe kussens laten maken.

linteloo kussens opvullen

Perfect-Fill®
* Perfect-Fill® is een product ontwikkeld door ons bedrijf  voor het hervullen van de losse dons/donzen kussens van banken zoals Linteloo.
* Perfect-Fill® heeft de juist samenstelling nodig voor Linteloo kussens.
* Perfect-Fill® is gemaakt in West Europa,  zonder dierenmishandeling/dierenleed.

Syn-Vul®
Syn-vul is a bijzonder en duurzame vulling volledige ontwikkeld door ons in 2011. Syn-vul is een mengsel van meerdere synthetische vulmaterialen. Deze vulmaterialen zijn van de hoogste mogelijk kwaliteit en zorgen ervoor dat de kussens veel jaren veerkrachtig, comfortabel en mooi blijven.

Belangrijk
Het hervullen van donzen kussen is een ingewikkelde opdracht en kost veel tijd en inspanning. Eerst wordt het bestaande oude veren/dons mengsel uit de kussen gehaald. Vervolgens wordt de kussen volledig hergevuld met 100% vers nieuwe mengsel van de hoogste mogelijk kwaliteit.

linteloo kussens hervullen

kussens opvullen

 

Linteloo hoezen, bekleding en kussens. Linteloo bank herstofferen. Linteloo kussens opvullen, Linteloo nieuw kussens bestellen, linteloo hoezen easy living, linteloo Fabio hoezen kopen, Linteloo Matu hoezen bekleding,