0

Geen producten geselecteerd.

cart (0)

Linteloo kussens opvullen

Linteloo kussens opvullen hervullen herstellen

Voor het hervullen van Linteloo kussens - hier bent u aan het juiste adres!

De kussens van de meeste Linteloo banken zijn gevuld met dons en veren, of een mengsel van vulmaterialen. In loop der tijd, met intensief gebruik, wordt dit mengsel plat en verliest zijn weerkracht.

Wij hervullen de kussens van Linteloo in een zeer vakkundige manier.

Wij zijn de experts in dit werk. Wij gebruiken uitsluitend dure en hoogwaardige vulmaterialen waarmee de door ons bewerkte kussens veel jaren vol, weerkrachtig en comfortabel blijven. U hoeft de kussens niet ieder keer te schudden, dat wordt ook opgelost nadat wij uw kussens hebben behandeld.


Wij hervullen ook de kussens van Flexform en diverse Engelse banken.

Beste klanten, Als een andere bedrijf een lagere offerte geeft voor uw opdracht - vraag aub. om de exacte specificaties van hun vulmaterialen. De meeste bedrijven gebruiken goedkoop en inferieur vulmaterialen. We gebruiken erg duur en hoogwardige vulmaterialen en dit kunnen we altijd bewijzen. 

De tweede vraag is - gaat om volledige hervulling of een beetje bijvullen?
We doen altijd een volledige hervulling en dit kunnen we bewijzen.

linteloo kussens opvullen

Perfect-Fill®

* Perfect-Fill® is een product ontwikkeld door ons bedrijf  voor het hervullen van de losse dons/donzen kussens van banken zoals Linteloo.
* Perfect-Fill® heeft de juist samenstelling nodig voor Linteloo kussens.
* Perfect-Fill® is gemaakt in West Europa,  zonder dierenmishandeling en dierenleed.

 

Syn-Vul®

Syn-vul is a bijzonder en duurzame vulling volledige ontwikkeld door ons in 2011. Syn-vul is een mengsel van meerdere synthetische vulmaterialen. Deze vulmaterialen zijn van de hoogste mogelijk kwaliteit en zorgen ervoor dat de kussens veel jaren weerkrachtig, comfortabel en mooi blijven.

 

Belangrijk!

Het hervullen van donzen kussen is een ingewikkeld opdracht, en kost veel tijd en inspanning. Eerst wordt het bestaande oude veren/dons mengsel uit de kussen gehaald. Vervolgens wordt de kussen volledig hergevuld met 100% vers nieuwe mengsel van de hoogste mogelijk kwaliteit.
 

linteloo kussens hervullenBel: 015 2132991 / 06 34165956
of een bericht sturen naar: mallica88@yahoo.com

kussens opvullen

 

Linteloo hoezen, bekleding en kussens. Linteloo bank herstofferen. Linteloo kussens opvullen, Linteloo nieuw kussens bestellen, linteloo hoezen easy living, linteloo Fabio hoezen kopen, Linteloo Matu hoezen bekleding,