0

Geen producten geselecteerd.

Welkom! Klantenservice 0634165956

cart (0)

Algemene Voorwaarden

U wilt mooie nieuwe hoezen voor uw Linteloo bank of stoel. Wij doen het als geen ander! Wij hebben letterlijk duizenden klanten blij gemaakt in de loop der jaren. 

Hoe werkt het?

 Pimp Je Bank heeft een zeer efficiente manier van werken. Hiermee houden wij de kosten laag, en geven we alle voordeel aan onze klanten.

De belangrijkste stap voor de klant is te bepalen precies welke meubel (merk, model, maat) het om gaat.

De tweede stap is : afmetingen controleren. Wij krijgen berichten met een vraag om een offerte te verstrekken voor bijvoorbeeld - een Linteloo 3-zits bank. Maar de één klant noemt een Linteloo 216 cm bank een 3-zits bank, terwijl de andere noemt de Linteloo 260 cm bank een 3-zits bank. Om misverstanden te voorkomen, verzoeken wij u om de merk, model en maat accuraat te vermelden.

Voorbeeld : Ik heb een Linteloo Easy Living 216 cm brede bank.

Wanneer u precies weet welk merk, model en maat meubel u in bezit heeft, kunt u bij ons een offerte vragen.

Als u de model van uw meubel niet kunt identificeren - neemt u aub. contact met ons op.

 

Levertijd

 Actie hoezen zijn bij ons direct leverbaar, in kleuren die op dat moment beschikbaar zijn. Hiernaast is het mogelijk in elke gewenste kleur hoezen te bestellen bij ons. Op bestelling gemaakt hoezen leveren wij in 3 tot 6 weken. In uitzonderlijke gevallen hebben wij tot 8 weken nodig.

 

 

Geldigheid 

Een prijsopgave is maximaal 30 dagen geldig, en is pas bindend nadat de aanbetaling is ontvangen door ons.

 

Levering

Wanneer de bestelling klaar is, wordt de klant geïnformeerd door e-mail bericht. De klant dient binnen 14 dagen hierna de restant bedrag te betalen en zijn hoezen op afspraak op te halen. 

Wij leveren onze hoezen in de volgende manier: De klant komt zelf in persoon (op afspraak) de bestelling ophalen. De klant controleert alle onderdelen van zijn bestelling en daarna betaalt ter plaats au contant, en ontvangt een btw bon op papier. Wij hebben op dit moment geen pin mogelijkheid. (Als een klant zijn bestelling zelf wilt komen ophalen en geen contant wilt betalen, dan betaalt de klant vooruit het gehele factuurbedrag per overmaking. Zodra de betaling zichtbaar is in onze bankrekening, geven wij per e-mail een bevestiging van betaling. Daarna mag de klant de bestelling ophalen.) Wij sturen hoezen nooit op. Wij maken geen uitzonderingen in ons werkwijze en betalingswijze.

Als een klant zijn bestelling van hoezen wilt laten ophalen door een vertegenwoordiger - dat kan. We hebben een specifieke werkwijze hiervoor. We vragen u een email bericht te sturen naar ons met de mededeling dat u wilt uw bestelling door Dhr/Mvr.________ (naam van de vertegenwoordiger) wilt laten ophalen. We zullen uw vertegenwoordiger op afspraak ontvangen. We zullen wel aan hem/haar een identiteitsbewijs aanvragen. We zullen elke onderdeel van uw hoes aan hem/haar één voor één laten zien. De vertegenwoordiger mag uiteraard de onderdelen zelf ook controleren - namens u. Daarna moet de vertegenwoordiger de openstaande betaling voldoen. Na ontvangst van betaling geven wij gelijk een papier bon (bewijs van betaling) aan hem/haar. Als u vooraf per bank overmaking betaalt, dan is dit niet van toepassing. Uw vertegenwoordiger moet zijn handtekening zetten op de ophaalbewijs, op papier. Vervolgens zullen wij uw bestelling aan hem/haar geven. In zulke gevallen - de persoon die u naar ons toe stuurt is uw vertegenwoordiger. Als hij/zij een bezwaar heeft over de hoezen, dan moet dat ter plaats gebeuren. Nadat de hoezen opgehaald zijn, zullen wij geen klachten accepteren. We maken geen uitzonderingen hierin.

 

 Kortingsacties

Een prijsopgave is uitsluitend in de vermelde actie periode, is pas bindend nadat de aanbetaling ontvangen is door ons, en is uitsluitend bindend wanneer de aanbetaling ontvangen is (betaling zichtbaar in onze bankrekening) door Selecte Design binnen de actie periode.

 

Merk Model Maat

Betreft de hoezen: Wij volgen de afmetingen van de originele hoezen in nieuwe staat. Het identificeren en bepalen van de merk, model en maat van een meubel is de volledige verantwoordelijkheid van de klant, niet van ons. Wij maken de hoezen volgens de merk, model en maat vermeld door de klant. Als de informatie gegeven door de klant fout is geweest, dan in dit geval doen wij geen verstelwerk, en bieden wij geen restitutie aan.

In gevallen waar de oude hoes van de klant als patroon wordt gebruikt : De oude hoes wordt versnipperd en kan niet meer gebruikt worden als hoes. We kunnen de oude hoes of de restanten van de oude hoes niet terug geven aan de klant. De nieuwe hoes wordt zo veel mogelijk een kopie van de oude hoes. Beperkingen/verschillen in stof kunnen het resultaat beinvloeden. Hier kunnen we helaas niets aan doen. Als de oude hoes van de klant gewassen is geweest, en deze gewassen hoes wordt aan ons gegeven om een kopie van te maken, dan kunnen we geen zekerheid geven over de pasvorm van de nieuwe hoes. Hoezen krimpen, ook na één keer wassen. Een hoes kan gekrompen zijn ook als hij na het wassen om de meubel kan.

In gevallen van kwijtraking van de oude hoes van een klant door omstandigheden buiten onze macht, de maximale vergoeding aangeboden door ons is € 40/- incl. btw. Deze vergoeding is uitsluitend van toepassing nadat wij de aanbetaling van een klant ontvangen hebben, en werkelijk met een opdracht zijn begonnen. Deze vergoeding is niet van toepassing in gevallen van kwijtraking, schade, geen levering door afwezegheid of levering op een andere/verkeerde adres van een pakket, als een klant uit eigen initiatief zijn oude hoezen aan ons stuurt via postpakket, DPD, DHL of een andere bezorgingsdienst. Bij annulering van een opdracht door de klant uit eigen initiatief bieden wij geen restitutie aan voor oude hoezen geleverd aan ons door de klant.

 Als een klant zijn oude hoezen niet in persoon wilt brengen, maar uit eigen initiatief ervoor zou kiezen om zijn oude hoezen aan ons op te sturen via postpakket, DPD, DHL of een andere bezorgingsdienst - in zulke gevallen zijn wij niet verantwoordelijk/aansprakelijk voor het kwijtraking of schade van zo'n pakket. Er wordt door ons geen vergoeding aangeboden in gevallen van kwijtraking, schade, geen levering door afwezegheid of levering op een andere/verkeerde adres.

 Als en klant na overleg met ons zijn oude hoezen aan ons stuurt via postpakket, DPD, DHL of een andere bezorgingsdienst - na ontvangst zullen we de hoezen grondig controleren en zsm. de klant hierover berichten. Als het blijkt dat de oude hoezen zijn niet geschikt als patroon te gebruiken voor het maken van nieuwe hoezen - in zulke gevallen zullen wij de klant vragen om zijn hoezen binnen 30 dagen op te halen. Wij sturen hoezen nooit op.

Belangrijk! Het opsturen van oude hoezen naar ons mag uitsluitend na overleg met ons en op afspraak aub. Wij accepteren nooit pakketten van onbekende afkomst. In zulke gevallen zijn wij niet verantwoordelijk/aansprakelijk voor het kwijtraking, schade, geen levering door afwezegheid of levering op een andere/verkeerde adres van zo'n pakket. Er wordt door ons geen vergoeding aangeboden.

 Als een klant een oude hoes bij ons heeft achtergelaten, en geen bestelling bij ons heeft geplaatst/wilt plaatsen - bewaren wij de hoes maximaal 30 dagen. Daarna wordt zo'n hoes verwijderd door ons. We sturen hoezen nooit terug per post. In zulke gevallen is er geen sprake van vergoeding.

 

Algemene Voorwaarden - Overig

 Wij behouden ons het recht om prijswijzigingen uit te voeren.

 Wij behouden ons het recht om onze werkwijze te veranderen.

 Wij behouden ons het recht om een opdracht/bestelling te weigeren/annuleren.

 Wij leveren uitsluitend na ontvangst van volledige betaling.

 Betreft actiehoezen - de klant is volledig verantwoordelijk voor het identificeren van zijn eigen meubel, wij niet.

 Betreft hoezen die op bestelling zijn gemaakt -  de klant is volledig verantwoordelijk voor het identificeren van zijn eigen meubel, wij niet. 

 Betreft actie hoezen - wij bieden geen mogelijkheid van retour en/of ruil.

 Betreft hoezen die op bestelling zijn gemaakt - wij bieden geen mogelijkheid van retour, ruil en/of annulering.

Betreft hoezen die op bestelling zijn gemaakt - Als wij de hoezen niet kunnen maken/leveren, dan ontvangt de klant zijn aanbetaling terug van ons. In zulke gevallen de maximale vergoeding angeboden aan de klant is het bedrag van aanbetaling. 

 Betreft het ophalen van hoezen op afspraak: Neemt u uw afspraak met ons serieus. In het geval van afzegging van een afspraak of het verplaatsen van tijdstip binnen een termijn van 24 uur of minder dan 24 uur, brengen wij kosten (tussen € 80/- tot € 200/-) in rekening van de klant.

Betreft het opvulling, hervulling en/of herstellen van losse kussens (merken Linteloo, Molinari enzo.) - wij doen dit werk strikt éénmalig en op afspraak. Neem aub. uw afspraak met ons serieus. In het geval van afzeggen van een opdracht binnen een termijn van 24 uur of minder dan 24 uur, brengen wij kosten (tussen € 80/- tot € 200/-) in rekening van de klant/potentiele klant.

 

 • De prijs offerte voor het hervullen van kussens is voor het volledige vervanging van alle oude losse vulmateriaal in de kussens met verse nieuwe vulmateriaal. De originele koudschuim kernplaat in zitkussens laten we zitten. Deze wordt niet verwijderd of vervangen.

 • Betreft het hervullen van kussens - Wij behouden het recht om een opdracht te weigeren nadat wij de actuele kussen hebben bekeken. Niet alle kussens kunnen hersteld worden. 
 • Betreft nieuwe hoezen - wanneer een bestelling klaar is berichten wij de klant per e-mail. De klant dient zo snel mogelijk, maximaal binnen 14 dagen hiernaa alle betalingen te voldoen en zijn hoezen in persoon op te halen van ons, op afspraak. Na 14 dagen behouden wij het recht deze hoezen te verkopen aan een andere klant/partij. Er is, in zulke gevallen, geen sprake van terugbetaling van de aanbetalingsbedrag. 

 • Betreft nieuwe hoezen  - wanneer een bestelling klaar is berichten wij de klant per e-mail. De klant dient zo snel mogelijk, maximaal binnen 14 dagen hiernaa alle betalingen te voldoen en zijn hoezen in persoon op te halen van ons, op afspraak. Bij verloren gaan van de hoezen door schade, diefstal of andere omstandigheden buiten ons macht zullen wij geen nieuwe hoezen voor de klant.

 •  Wij leveren onze hoezen in de volgende manier: De klant komt zelf in persoon (op afspraak) de bestelling ophalen. De klant controleert alle onderdelen van zijn bestelling en daarna betaalt ter plaats au contant, en ontvangt een btw bon op papier. Wij hebben op dit moment geen pin mogelijkheid. (Als een klant zijn bestelling zelf wilt komen ophalen en geen contant wilt betalen, dan betaalt de klant vooruit het gehele factuurbedrag per overmaking. Zodra de betaling zichtbaar is in onze bankrekening, geven wij per e-mail een bevestiging van betaling. Daarna mag de klant de bestelling ophalen.) Wij sturen hoezen nooit op. Wij maken geen uitzonderingen in ons werkwijze en betalingswijze.

 • We werken met zeer kleine winstmarges en geven veel voordelen aan de klant, zoals lage prijzen en hoge kwaliteit. Om te kunnen overleven is het noodzakelijk voor ons in een efficiënte manier te werken. Daarom vragen wij onze klanten om uitsluitend op (vaste en vooruit) afspraak hun bestellingen op te halen, en aub. op tijd te komen op de afgesproken tijdstip. 

 • We gebruiken dikke ritsen van een goede kwaliteit. Wij controleren alle ritsen vóór het levering aan de klant. Wij leveren uitsluitend hoezen met ritsen in goede staat. 

 • Hoezen gemaakt met sommige stoffen in onze collectie zijn wasbaar. De hoezen zijn dan geschikt om af en toe te wassen. Lichtkleurig en witte hoezen worden snel vies. Selecte Design is niet verantwoordelijk/aansprakelijk voor hoezen die eventueel snel slijten door te vaak gewassen te zijn geweest. Het is mogelijk dat nieuwe hoezen in sommige stoffen wat kreukels hebben. Linnen en katoen stoffen zijn meer gevoelig voor kreukels. In zulke gevallen doen we ons best om de kreukels weg te krijgen. We kunnen geen garantie geven over het wegstrijken/weghalen van de kreukels.

 •  Betreft op-bestelling-gemaakte hoezen : Bij alle stoffen is er altijd een kans van kleine kleur afwijking tussen de stoffen staalboek en de actuele stof van de hoezen. Bij natuur stoffen zoals linnen en katoen is de kans van kleurafwijking en afwijking in textuur veel groter. Elke batch van linnen is anders in zijn eigenschappen en reageert anders tegen verf. We kunnen helaas hiermee niets doen.

 • We plaatsen ritsen en/of klittenband in de nieuwe hoezen in dezelfde plekken als uw oude hoezen. Let op - Sommige bankhoezen hebben een kunstof profiel aan de onderrand. Dit doen we niet.
 • We behouden het recht om kleine wijzigingen en/of afwijking te maken in de door ons gemaakt nieuwe hoezen, ten opzicht van de oude originele hoezen.
 • Hoezen gemaakt met katoen, linnen en katoen linnen mengsel stoffen zijn niet wasbaar, zullen in loop der tijd verkleuren en iets slapper worden. Dit is vooraf duidelijk doorgegeven aan elke klant en ook vermeld in elke offerte. Daarom is er geen sprake van restitutie (geld terug) van de aankoopbedrag bij een klacht achteraf.

 • Betreft op-bestelling-gemaakte hoezen : Prijs van wit en off-white/ecru hoezen is 20% hoger dan alle andere kleuren.

 • Betreft op-bestelling-gemaakte hoezen : Als Selecte Design (Pimp Je Bank) de bestelling niet kan leveren : In zulke gevallen zullen wij het volledige aanbetalingsbedrag aan de klant restitueren. De maximale vergoeding in zulke gevallen zal altijd de aanbetalingsbedrag zijn, en niet meer.

 • Betreft op-bestelling-gemaakte hoezen : Na aanbetaling is het niet mogelijk voor de klant om een bestelling te annuleren.

 • Betreft op-bestelling-gemaakte hoezen : Er is geen retour, restitutie, ruil of achteraf aanpassing mogelijk.
 • Betreft oude hoezen die worden aan ons gegeven/geleverd bieden wij geen vergoeding aan. Oude hoezen die als patroon worden gebruikt worden versnipperd en niet terug gegeven aan de klant. Oude hoezen die meer dan 30 dagen bij ons staan worden altijd verwijderd. Wij sturen hoezen nooit op. Bij annulering van een opdracht door de klant uit eigen initiatief bieden wij geen restitutie aan voor oude hoezen geleverd aan ons door de klant.

 • Selecte Design kan zich beroepen op overmacht wanneer zij haar verplichtingen jegens de afnemer niet of niet tijdig kan nakomen als  gevolg van omstandigheden die Selecte Design redelijkerwijs niet aan te rekenen zijn zoals: natuurrampen, storingen, stakingen, files enzo. 

 • Door een bestelling te plaatsen gaat u mee akkoord met onze algemene voorwaarden.    

 

 

Hoezen Specialist

Wij zijn super gespecialiseerd in het maken en leveren van hoezen voor design banken en stoelen, vooral Linteloo en Flexform. Onze prijs-kwaliteitverhouding is onverslaanbaar!

Latest Tweets

Facebook

© 2018 Pimp Je Bank

Linteloo hoezen, bekleding en kussens Linteloo hoezen, linteloo hoezen bestellen, linteloo hoezen easy living, linteloo hoezen kopen, Linteloo Matu hoezen bekleding,