0

Geen producten geselecteerd.

cart (0)

Flexform Herstofferen

Flexform banken en stoelen herstofferen

We hebben meerdere keren Flexform meubels bekleed, met 100% succes!
We maken en leveren prachtige, complete, nieuwe hoezen en bekleding voor Flexform banken, stoelen en andere meubels.

Hoezen gemaakt door Pimp Je Bank zijn keurig, professioneel gemaakt en heel mooi afgewerkt. We plaatsen ritsen en klittenband in onze hoezen precies zoals de originele hoezen.

Flexform Victor bank herstofferen - nieuwe hoezen/bekleding gemaakt door Pimp Je Bank

Flexform magnum hoezen herstofferen

 

Flexform Pausa stoel herstofferen - deze nieuwe hoes is door ons ontworpen en gemaakt.

flexform-herstofferen-pausa-stoel-hoes-02

 

flexform-pausa-stoel-hoes-03

 

flexform-pausa-stoel-hoes-04

 

flexform-pausa-stoel-hoes-06

 

Flexform Pausa Stoel hoes met (door ons ontworpen en gemaakt) speciale kussen

flexform-pausa-stoel-hoes-met extra kussen

 

Over Flexform

Flexform produceert een uitgebreide collectie woninginrichting, maar de focus ligt op banken, de core business van het bedrijf. Het productassortiment van het bedrijf is internationaal bekend om zijn meubilair en strekt zich ook uit tot de eetkamer en slaapkamer.

De esthetische taal van het merk komt beter tot uiting door het concept van discrete elegantie dat zich vertaalt in overzichtelijke vormen en subtiele materialen. De Flexform wereld is er een van goede manieren en goede smaak, een soort artistieke finesse. Een Flexform bank is eenvoudig, strak en verfijnd, tot in het kleinste detail.

Mode trends hebben weinig te maken met de kernwaarden die inherent zijn aan Flexform.

Ontwerpconsistentie is een model dat de aantrekkingskracht van trends verwerpt die kortstondige lof trekt, maar geen blijvend succes kan oogsten. Flexform gaat om discrete en geruststellende elegantie van zijn collecties, met hun ingetogen verfijning, onweerstaanbare charme en strakke, strakke lijnen, waarbij de esthetische uitdrukking van elegantie ligt in het onthullen van het essentiële. Eigentijdse styling die nooit luid of agressief is - overtuigend stil - en toch doordrenkt met esthetische expressie, dankzij de uitgebalanceerde verhoudingen, exquisiete materialen, stoffen en afwerkingen die van elke woonkamer configuratie een echt eiland van rust en welzijn maken. De tijdloze benadering van design is een uitgebalanceerde mix van verfijnde lichtheid die nooit achterhaald is. Een symfonie van smaakvolle elegantie en gematigdheid; een ingetogen, eeuwig moderne benadering. En vooral tactiel en visueel comfort - het warme, omhullende gevoel van een oase dat wordt ervaren door iedereen die wegzakt in een Flexform-bank, omringd door gezellige, vertrouwde voorwerpen - fauteuils, bijzettafels, accessoires - die een intieme, cocon achtige sfeer creëren.

De missie van Flexform is om haar belofte van superieure kwaliteit altijd na te komen, in het besef dat als de thuisomgeving een esthetische uitdrukking is, de schoonheid van een bank de kwaliteit van leven kan verbeteren.

‘Effortless Style’ beschrijft nauwkeurig de essentie van Flexform-collecties. Serene, ontspannende, ingetogen ruimtes met unieke kleuraccenten, verlicht door stoffen van linnen, katoen en kasjmier in een subtiel gebalanceerd palet van neutrale tinten zoals ivoor en zand, warme grijstinten, champagne en gepolijste metaaltinten, en leer in koeienhuid tinten, tabak, honing en duifgrijs. Het algehele effect is een soort uitnodigend visueel en tactiel comfort dat iedereen op zijn gemak stelt.

Ontspannen, lezen, tv kijken, werken op je laptop, sms'en, dineren. De bank is de centrale ster, omringd door een ecosysteem van ondersteunende actoren: chaise longues, fauteuils, bijzettafels en voetenbankjes werken samen om een comfortabel ‚Äč‚Äčeiland te creëren. Om dat veilige, huiselijke, verfijnde nest-toevluchtsoord te bereiken, moet je de subtekst van de hedendaagse levensstijl volledig begrijpen. Er ontwikkelt zich een nieuw sociaal fenomeen dat de uitgesproken voorliefde van Flexform onderstreept om elegantie te bieden in plaats van luxe. Een welvarend, verfijnd, maar nooit opzichtig, ‘onopvallend consumentenprofiel’ is overal ter wereld in opkomst - mensen die zich liever omringen met mooie dingen, niet omwille van het uiterlijk, maar vanwege hun intrinsieke kwaliteiten. Dit is de klant van Flexform.

"De belangrijkste kenmerken van Flexform producten zijn dat ze gemakkelijk te herkennen zijn, ontworpen voor het dagelijks leven en altijd gemakkelijk te gebruiken zijn." - Antonio Citterio.

 

Flexform Herstofferen

We begrijpen perfect het ontwerp ethos van Flexform. We streven ernaar om het originele ontwerp te behouden tijdens het proces van herstoffering. 

Wij vervaardigen kussens van de hoogste mogelijke kwaliteit die trouw zijn aan het ontwerp en de kwaliteitsnormen van dit merk. De door ons gemaakte kussens zijn de perfecte vervanging voor versleten Flexform kussens.

Linteloo hoezen, bekleding en kussens. Linteloo bank herstofferen. Linteloo kussens opvullen, Linteloo nieuw kussens bestellen, linteloo hoezen easy living, linteloo Fabio hoezen kopen, Linteloo Matu hoezen bekleding,