0

Geen producten geselecteerd.

cart (0)

Linteloo Hoezen

Linteloo hoezen bestellen

Wilt u nieuwe hoezen bestellen voor uw Linteloo bank, stoel, chaise of hocker? We helpen u graag!

We zijn gespecialiseerd in nieuwe hoezen, bekleding en kussens van designbanken en -stoelen. We geven persoonlijke aandacht aan elk project. Sinds 2010 hebben we duizenden klanten blij gemaakt met onze hoezen en kussens.

pimpjebank-linteloo-easyliving-hoezen-rood

Linteloo Hoezen Specialist

We hebben meer dan elf jaar ervaring in het maken van Linteloo hoezen. We hebben duizenden Linteloo hoezen en geleverd, en heel veel klanten ermee blij gemaakt.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken en leveren van hoezen voor Linteloo meubels zoals banken, stoelen en hockers. Wij hebben tot nu toe hoezen gemaakt voor de meest voorkomende modellen zoals Linteloo Easy Living, Happy Living, Linteloo Fabio, Linteloo Mauro, Penthouse, Linteloo Matu en zelfs de oude Amalfi.

Linteloo hoezen gemaakt door Pimp je Bank

Nieuwe Hoezen bestellen voor een oude meubelstuk? Of liever niet?
Elk jaar worden miljoenen meubelstukken weggegooid omdat de bekleding oude, verscheurd of versleten is. Vaak is er helemaal niets mis met zo'n bank of stoel. Met Linteloo meubels is het zeker de moeite waard om nieuwe hoezen te bestellen, juist omdat de romp van de bank zo degelijk gemaakt is, en omdat het ontwerp zo tijdloos is. Nog een grote voordeel is dat uw lichaam al gewend is aan uw bank of stoel.

Het is ook leuk om zelf een nieuwe stof te selecteren en hoezen te bestellen in de kleur van uw wens. Pimp Je bank heeft een zeer uitgebreide collectie van meubelstoffen geschikt voor hoezen en afneembare bekleding. De stoffen in onze collectie zijn zorgvuldig gekozen. We geven veel aandacht aan de technische eigenschappen van de stoffen zoals Martindale count, wasbaarheid, krimp percentage en lichtvastheid. We hebben prachtige meubelstoffen, veel stoffen van van zeer hoge Martindale count. Allemaal modern, trendy en degelijk.

De eerste stap is the merk, model en maat van uw eigen meubel accuraat vast te leggen. Bij ons is het identificeren van de merk, model en maat van de meubel de eerste en belangrijkste stap. De klant moet dit doen, en doorgeven aan ons precies welke model het om gaat. Daarna kunnen we ons werk doen.

De tweede stap - de patronen. Pimp Je Bank heeft een enorm archief van patronen opgebouwd in de afgelopen jaren. We hebben de patronen van de meeste bekende merken en modellen bewaard in ons productie. Als we deze niet hebben, dan vragen wij om de oude hoezen van de klant om als patroon de gebruiken.

Hierna hoeft de klant eigenlijk niets meer te doen. We makenen leveren uw nieuwe hoezen in 4 tot 6 weken.

 

 

Linteloo hoezen, bekleding en kussens. Linteloo bank herstofferen. Linteloo kussens opvullen, Linteloo nieuw kussens bestellen, linteloo hoezen easy living, linteloo Fabio hoezen kopen, Linteloo Matu hoezen bekleding,