0

Geen producten geselecteerd.

Welkom! Klantenservice 0634165956

cart (0)

Nieuwe Bankkussens

We maken complete nieuwe bankkussens van eigen merk.

We zijn de expert in het maken van 'complex composiet' kussens. Zulke kussens zijn te vinden in banken van meerdere dure merken.

De zitkussen die wij maken bestaat uit een hoogwaardige kernplaat. Boven en onder zijn er vakjes. Deze vakjes zijn gevuld met een dure topkwaliteit losse vulling. Het is wel waar dat veel merken gebruiken dons/veren. Maar uit veel ervaring (meer dan 9 jaar) zien wij dat deze vulling levert ook veel problemen. Deze vulling wordt snel plat door op te zitten, en vormt klontjes. Daarom zijn we een stap verder gegaan en onze eigen vulling ontwikkeld. We hebben deze vulling gebruikt sinds 2011 en veel feedback gehad van klanten dat de kussens nog steeds helemaal goed zijn. Onze vulling is zacht, weerkrachtig en ook steungevend aan het lichaam. Onze vulling is gemaakt van materialen van de hoogste mogelijk specifiaties (niet te vinden in de meeste commerciele banken).

pimp je bank kussen eigen merk

 

pimp je bank zitkussen

Hoezen Specialist

Wij zijn super gespecialiseerd in het maken en leveren van hoezen voor design banken en stoelen, vooral Linteloo en Flexform. Onze prijs-kwaliteitverhouding is onverslaanbaar!

Latest Tweets

Facebook

© 2018 Pimp Je Bank

Linteloo hoezen, bekleding en kussens Linteloo hoezen, linteloo hoezen bestellen, linteloo hoezen easy living, linteloo hoezen kopen, Linteloo Matu hoezen bekleding,